Fake it until you make it – Konstgjorda palmer

Idag kom mina palmer som jag beställt från Tyskland. De ska få stå ute i trädgården. De är tillverkade i plast och ca 180 cm höga och garanterat okänsliga för minusgrader.

Mina riktiga Trachycarpus fortunei palmer har jag inne under vintern. Palmer i plast kan ju aldrig mäta sig med de som är levande men eftersom jag vill kunna ha palmer ute året om så får det bli alltså bli fejkade. Jag håller också på med ett eget palmprojekt för tillfället som jag hoppas ska kunna bli lyckat.

Plastpalm

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>